The Definitive Guide to houtkachels kopen

Wiki Article

“Zeer mooie en grote showroom waar je netjes wordt geholpen op volgorde van binnenkomst. Prettige sfeer en zeer goed geholpen.”

Energiebesparing: Verlaag uw energiekosten doorway te kiezen voor een duurzame warmtebron die gebruikmaakt van hernieuwbare energie.

Maar wij raden je sterk aan om een nieuwe kachel te kopen bij een professionele installateur die jou een systeem zal voorstellen dat is aangepast aan je woning en een toestel van goede kwaliteit.” Duidelijker kan niet.

Nordic Hearth richt zich op de ontwikkeling van hoogwaardige kwaliteitskachels. De levering vindt plaats through de Nordic Hearth vendor. Zij zijn vakkundig en worden opgeleid om voldoende support en garantie te kunnen verlenen.

We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling.

Bent u op zoek naar een mooie nieuwe haard of haardopstelling met meubel maar heeft u geen tijd om onze showroom te bezoeken? Kies dan voor het gemak van haardadvies aan huis. 

De vuurvaste stenen en de grote ruit zorgen voor langdurige warmte en een betoverend vlammenspel. De Lavoro is niet alleen efficiënt maar ook gebruiksvriendelijk, achieved regelbare luchttoevoer en handige houtopslag. Dit alles, verpakt in een stijlvol design van dik plaatstaal, maakt de Lavoro een verstandige keuze voor duurzame en aangename verwarming.

Het tijdloze click here strakke ontwerp van de kachels van Altech previous uitstekend in de woonkamer van nu, maar zal above vijftien jaar nog steeds aansluiten bij de rest van uw interieur. Hun serie houtkachels overleeft elke modegril fulfilled glans.

Welke andere aandachtspunten zijn er wanneer je van approach bent om een houtkachel te kopen? Waar let je op bij het plaatsen van een houtkachel, welk vermogen is nodig en hoe onderhoud je een houtkachel?

En dat zonder hoog energieverbruik! Met een houtkachel kun je maar liefst fifty% besparen op je energierekening. Bij een pelletkachel kan dit zelfs oplopen tot 70%! Het mooie is dat stoken van haardhout absoluut niet slecht hoeft te zijn voor het milieu.

Fulfilled uitzondering van de Vrijstaande houtkachel 9kW Cosy stove, welke uit eigen voorraad leverbaar is, worden alle houtkachels geleverd doorway onze Belgische leverancier Geraheating. Wanneer u een houtkachel bestelt bij Heuts, sturen wij een bericht naar Geraheating fulfilled uw naam en adresgegevens.

We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.

gebruikt cookies en soortgelijke technologieën om de website te analyseren en te verbeteren. Meer weten? Klik hier voor ons cookiebeleid. By means of deze pagina kun je jouw voorkeuren op elk second wijzigen. Functioneel

Op zoek naar een kwalitatieve elektrische haard of haardopstelling achieved meubel? Kies voor een van onze mooie showroom opstellingen of voorraad haarden, vanwege een grote verbouwing moeten deze plaats maken voor nieuwe haarden.

Report this wiki page